INFRARØD VARMETÆPPE

Man har i mange år brugt infrarød behandling til forskellige formål. 


Mest kendt, er følgende: 

Smertebehandling 

Slankebehandling 

Udrensende behandling/ DETOX 

Parkinsons sygdom 

Psoriasis 

Overgangsalder 

Menstuationssmerter 

Øget blodcirkulation 

Muskelafslapning 

Gigt 

Astma Infektioner 

Hovedpine 

Stress Hurtigere skadesheling 

Dejlig terapeutisk dybdevarme fra det infrarøde system. 

Du bliver varmet nænsomt op indefra, hvilket giver en terapeutisk dybdevarme. Det er ikke som du kender det fra en traditionel sauna, men en øget blodgennem-strømningen, som giver dejlig blid varme til hele kroppen. 

Du vil mærke hvordan musklerne afslappes og roen breder sig. Mange oplever det, som om musklerne nærmest smelter under de infrarøde stråler. 

Vær opmærksom på at drikke godt med vand før og efter din behandling, da du sætter gang i svedproduktionen. Vores infrarøde saunatæppe anvender infrarød teknologi til at give en dyb, gennemtrængende varme, der varmer kroppen både inde- og udefra, hvilket resulterer i en dybdeudrensning af affaldsstoffer. 

Er du i gang med et vægttabsforløb, kan saunatæppet være en god ven på din vej til målet. En tur i saunatæppet kan give en øget forbrænding, og da det samtidig stimulerer DETOX processen i kroppen - vil du opleve en stålende glød i din hud og bindevæv efter brug.

Kontraindikationer: Gravid Ammende Pacemaker (AIMDs) Åbne sår Bær ikke smykker eller piercinger under brug, da de kan virke varmeledende Undgå at smøre dig ind i creme, eller olier inden brug.


DET ER NU OGSÅ MULIGT, AT LÅNE VARMETÆMPPET MED HJEM 

7 dage pris kr. 599,-

14 dage pris kr. 899,-

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig snarest muligt