COOLIFTING - fugtmasken under huden

Effektiv behandling mod rynker, pigmentforandring og akne 

Fugt din hud indefra med Cooliftings Beauty Gun

Hurtig opstrammene behandling, der udglatter hudens fine linjer, huden fugtes og du opnår synlige resultater med det samme.
Coolifting: Er en opstrammende behandling, der øjeblikkeligt booster din hud med fugt via kulde og collagen/hyaluron. En øjeblikkelig virkning, i form af løft og udjævning af din hud.
Coolifing fjerner dine overfladiske linjer og reducerer dybe rynker, samt giver intens fugt og øger collagen og elastin produktionen i huden.

En sikker, hurtig og effektiv metode til at mindske rynker, ujævnheder og fine linjer.
Cool Clear: I kombination med antiaging effekten som coolifting giver, udjævner cool clear også hudens pigment og solskader, samt reducere akne.


Beskrivelse af behandlingen:
Der benyttes CO2 tryk som er kombineret med en ekstrem høj koncentration af forstøvede, aktive (anti-aging og opstrammende) ingredienser ind i huden. Det sker ved meget højt tryk og meget lave temperaturer.Virkningen er fantastisk:
Micro-cirkulationen øges ved en intens kulde. Kombinationen af kulde og et højt tryk forårsager en hurtig og dyb indtrængen af aktive hyaluron stoffer.
Ved stimulering af de nedre hudlag, der er normaltemperatur på 36 grader, opleves et pludseligt fald i temperaturen, der forårsager en dyb og øjeblikkelig virkning på dermis, der stimulerer kollagenproduktionen.


Cool lifting giver, udvider og sammentrækker vævet omgående.
Det høje tryk ved ekstremt lav temperatur aktiverer blodcirkulationen og stimulerer collagen og elastin opbygningen samtidig med, at iltningen af hudens nedre lag øges. Hvilke resultater kan jeg forvente:
Du vil få en glattere, finere og mere jævn hudstruktur. Alt i alt vil du opleve, at din hud ser mere ungdommelig og opfrisket ud. Fremgangsmåden:
Behandlingen tager 3 minutter og den er smertefri, man kan mærke lidt "stikken" på huden samt lufttrykket fra pistolen. Du kan gå fra klinikken med frisk hud.
Hvad er hyaluronsyre?
Det er et sukkerkompleks, der i forvejen findes i hud og bindevæv. Hyaluronsyre binder vand og er derfor med til at regulere hudens fugtbalance og transporter næringsstoffer. Huden vil helt naturligt producere mere hyaluronsyre. Kortsigtet fordele:
Du kan bruge behandlingen som en "festbehandling" fordi man godt vil se ekstra godt til en speciel dag, hvor du godt vil og have en hud der stråler, ser fin ud med ikke så dybe fuger.

Langsigtede fordele:
Vælger du flere behandlinger fyldes hudens hyaluron depoter op, da du vedligeholder og genopretter hudens fugtbalance. Linjer og rynker mindskes eller forsvinder og hunden har fået et synligt løft. Samt hudens elasticitet forbedres.
Jeg anbefaler coolifting daily gel cream hver dag:
Hold dit resultat vedlige med fugtgivende gel med en umiddelbar opstrammende effekt. Højt hyaluonsyreindhold, der giver fugt og udglatter rynker samt flere aktive ingredienser, kombineret for at opnå en hudløftende effekt, strække huden og dermed bidrage til at skjule rynker og fine linjer. 

Hvor mange behandlinger er der behov for?
Det afhænger i høj grad af det resultat du vil opnå.
Det afhænger i høj grad af det resultat du vil opnå.
35 - 45 år ca 6 behandlinger
45 - 65 år ca 8 behandlinger
Min anbefaling 1 - 2 gange om ugen.
Efter behandlingen:
Ønsker du at bevare sit resultat, skal man vedligeholde behandlingen.
Afhængig af alder alt fra 1 -2 behandlinger i kvartalet. 

COOLLIFTING

Daily gel cream Jeg anbefaler coolifting daily gel cream hver dag. Hold dit resultat vedlige med fugtgivende gel med en umiddelbar opstrammende effekt.  Højt hyaluonsyreindhold, der giver fugt og udglatter rynker samt flere aktive ingredienser, kombineret for at opnå en hudløftende effekt, strække huden og dermed bidrage til at skjule rynker og fine linjer

399,00 kr.